Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord goed vertegenwoordigd bij Oranje: Zeven spelers hebben een geschiedenis bij Feyenoord

Feyenoord goed vertegenwoordigd bij Oranje: Zeven spelers hebben een geschiedenis bij Feyenoord

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Het Nederlands elftal is nog steeds in de race voor het Europees kampioenschap. Onder leiding van bondscoach Ronald Koeman zijn er twee Feyenoorders, Lutsharel Geertruida en Justin Bijlow, in het team. Daarnaast hebben nog zeven andere spelers een achtergrond bij de Rotterdamse club.

In totaal hebben zeven spelers van Oranje een verleden bij Feyenoord, waarmee de Rotterdammers op PSV na de club zijn met de meeste voormalige jeugdspelers in de huidige EK-selectie. Naast Bijlow en Geertruida hebben ook Zirkzee, Wijnaldum, De Vrij, Maatsen en Aké een verleden bij Feyenoord. Dit meldt de NOS.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws