Home Laatste Feyenoord Nieuws Advocaat over kansen Oranje: ‘Die kans is groot’

Advocaat over kansen Oranje: ‘Die kans is groot’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In de rubriek In de Wandelgangen van Vandaag Inside Oranje deelt Dick Advocaat zijn optimisme over de kansen van het Nederlands Elftal in de halve finale tegen Engeland. De voormalige trainer van Feyenoord is positief gestemd.

Advocaat is positief gestemd over de kansen van Oranje. “Die kans is groot. Dat meen ik echt. Ze willen er echt niet afgaan tegen Engeland.” Ook denkt Advocaat dat het de beste wedstrijd van Oranje op het toernooi wordt. “Turkije, natuurlijk, maar dat spreekt niet zo aan als Engeland. Als je Engeland ziet, met al die grote namen… Nederland heeft op papier ook grote namen, maar minder groot dan de Engelsen, dus juist daarom.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws