Home Laatste Feyenoord Nieuws Trotse Jeyland Mitchell: ‘Nu ik hier ben wil ik kampioen worden met ons team’

Trotse Jeyland Mitchell: ‘Nu ik hier ben wil ik kampioen worden met ons team’

door Dominique Rademaker
0 reacties

Jeyland Mitchell is officieel speler van Feyenoord. De talentvolle 19-jarige verdediger komt over van LD Alajuelense uit Costa Rica en heeft in De Kuip een contract getekend voor vijf jaar, tot medio 2029. De transfersom bedraagt zo’n 2,5 miljoen euro.

”Voor een jonge voetballer uit Costa Rica zoals ik is het natuurlijk een droom dat een indrukwekkende club als Feyenoord me wil hebben” vertelt Mitchell. ”Het is heel snel gegaan, van Alajuelense naar het nationale team en nu de stap naar Europa. Maar ik ben er nog niet, het begint nu pas. Ik wil bij Feyenoord slagen, de harten van het publiek veroveren en grote wedstrijden spelen in De Kuip. Dus moet ik elke dag opnieuw hongerig zijn en alles willen geven om nog beter te worden als voetballer. Daar heb ik heel veel zin in.”

De keuze viel al snel op Feyenoord. “Ik sprak met mijn manager en ik zei dat ik in de Champions League wilde spelen. Nu ik hier ben, wil ik kampioen worden met ons team en ik ga mijn best doen. Ik heb me goed ingelezen over de club. Deze club geeft me de kans om mezelf verder te ontwikkelen. Ik weet niet of ik de eerste Costa Ricaan bij Feyenoord ben, maar ik ken andere spelers die in Nederland speelden. Bryan Ruiz en Manfred Ugalde kwamen uit voor FC Twente. Ze stuurden me een bericht toen ze hoorden dat ik hierheen kwam en ze hielpen me.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws