Home Laatste Feyenoord Nieuws Sebaoui wil voor zijn kans gaan: ‘Voor mij is het een droom die uitkomt dat ik nu voor deze club mag spelen’

Sebaoui wil voor zijn kans gaan: ‘Voor mij is het een droom die uitkomt dat ik nu voor deze club mag spelen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Tijdens de voorbereiding bij Feyenoord wil Ilias Sebaoui de kans die hij krijgt met beide handen aangrijpen. De getalenteerde buitenspeler maakte zijn debuut in het team van Brian Priske tegen FC Dordrecht. In de slotfase van de wedstrijd scoorde Sebaoui en uit respect voor zijn vorige club, waar hij vorig seizoen indruk maakte in de Keuken Kampioen Divisie, liet hij het juichen achterwege.

”Mijn status bij Feyenoord is op dit moment nog een vraagteken,” vertelt de 22-jarige Sebaoui tegenover het Algemeen Dagblad. ”Ik doe volop mee in de voorbereiding en daarna zal ik een goed gesprek over mijn toekomst hebben. Daar heeft Feyenoord natuurlijk een grote stem in. Voor mij is het een droom die uitkomt dat ik nu voor deze club mag spelen. En ik ga hard mijn best doen om dat te blijven doen.”

Inmiddels zit de eerste week erop. ”Veel lopen, veel werk met de bal. De coach zat er vanaf het eerste moment kort op. Het is fijn dat ik mijn eerste doelpunt heb kunnen maken in de voorbereiding, maar uit respect voor FC Dordrecht, de club en de supporters heb ik niet gejuicht. Ik heb hier een jaar gespeeld en wilde dat doelpunt niet te uitgebreid vieren.”

Afgelopen weekend was Sebaoui terug aan de Krommedijk. ”Het voelde bij dit oefenduel toch weer een beetje als thuiskomen. Ik ben blij dat ik hier nog een wedstrijd heb kunnen spelen. Ik hoop van mijn kant dat Dordrecht net zo goed of nog beter presteert dan vorig seizoen. Of ik hier terugkeer? Ik probeer dit seizoen in elk geval als toeschouwer alle thuiswedstrijden mee te pikken.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws