Home Laatste Feyenoord Nieuws Raymond van Meenen verlaat Feyenoord

Raymond van Meenen verlaat Feyenoord

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Na een periode van ruim negen jaar vertrekt Raymond van Meenen binnenkort bij Feyenoord. De 49-jarige Head of Operations & Women’s Football gaat vanaf 1 september aan de slag bij de KNVB, waar hij wordt aangesteld als manager scheidsrechterszaken betaald voetbal.

Voor Van Meenen betekent de overstap naar de KNVB een terugkeer naar de werkgever die hij in februari 2015 verliet om bij Feyenoord aan de slag te gaan als manager van de jeugdopleiding. Van Meenen hield zich in deze functie bezig met de beleidsmatige en beleidsuitvoerende aansturing van Feyenoord Academy.

In 2021 werd zijn rol uitgebreid naar die van Head of Operations. De Rotterdammer werd hiermee verantwoordelijk voor de niet-voetbaltechnische afdelingen op zowel 1908 als Varkenoord. Daarnaast had Van Meenen als Head of Women’s Football een belangrijk aandeel in de ontwikkeling en professionalisering van het vrouwenvoetbal binnen Feyenoord.

‘We zijn Raymond erkentelijk voor het goede werk dat hij de afgelopen jaren heeft verricht voor de club,’ aldus algemeen directeur Dennis te Kloese. ‘Mede dankzij zijn inzet en betrokkenheid is de modernisering van Varkenoord een succes geworden. Feyenoord Academy is ook qua faciliteiten weer echt toonaangevend. Uiteraard wensen we Raymond veel succes bij de KNVB.’

Van Meenen zelf kijkt terug op een prachtige tijd bij Feyenoord. ‘De afgelopen negen jaar heeft Feyenoord Academy een grote ontwikkeling doorgemaakt. De transitie van het oude vertrouwde Varkenoord naar het schitterende nieuwe complex en de nog steeds groeiende voetbalorganisatie zijn daar goede voorbeelden van. Bij mij overheerst er ook een trots gevoel omdat we inmiddels ook talentvolle meiden en vrouwen een kans kunnen geven om zichzelf te ontwikkelen tot potentieel profvoetballer. Ik ben de club dankbaar dat ik mezelf hier heb kunnen ontwikkelen en heb mogen meebouwen aan de fantastische Academy die er nu op Varkenoord staat.’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws