Home Laatste Feyenoord Nieuws Quinten Timber over interesse Ajax: ‘Uiteindelijk ben ik op gevoel naar Feyenoord gegaan’

Quinten Timber over interesse Ajax: ‘Uiteindelijk ben ik op gevoel naar Feyenoord gegaan’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quinten Timber was in de podcast Matchday op het YouTube-kanaal Supergaande openhartig over zijn periode bij FC Utrecht, waarbij hij aangaf dat het niet altijd gemakkelijk was voor hem.

“Na de eerste wedstrijd bij FC Utrecht tegen Sparta kwam iedereen naar me toe en zeiden ze: goed gespeeld. Het was gewoon hard werken. Jurriën kwam naar me toe en zei: wat heb je eigenlijk allemaal gedaan tijdens de wedstrijd? Hoe vaak heb je de bal aangeraakt? Als je zo gaat spelen, kom je niet weg bij FC Utrecht. Dat liet me weer beseffen dat ik extra moest geven.”

De middenvelder viel op en maakte een transfer naar Feyenoord, terwijl ook zijn oude club Ajax interesse had. “Een lang verhaal. Uiteindelijk ben ik op gevoel naar Feyenoord gegaan, omdat Arne Slot me echt graag wilde hebben. Lutsharel Geertruida heeft me ook een beetje gepusht. Hij heeft me daar ontvangen. Uiteindelijk moet het allemaal zo lopen,” aldus de middenvelder.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws