Home Laatste Feyenoord Nieuws Priske over vertrek Wieffer: ‘Wij zullen op zoek gaan naar een vervanger, intern of extern’

Priske over vertrek Wieffer: ‘Wij zullen op zoek gaan naar een vervanger, intern of extern’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Brian Priske is vol lof over de talenten die spelen bij Feyenoord. De Deense trainer sprak afgelopen weekend lovend over speler Gjivai Zechiël en is ook erg nieuwsgierig naar de ontwikkeling van Chris-Kévin Nadje in de komende maanden.

“Nadje is een ruwe diamant die nog geslepen moet worden op bepaalde punten”, vertelt Priske tegenover Voetbal International. “Wat natuurlijk volkomen normaal is als je van het derde niveau van Frankrijk komt. Maar ik heb al leuke dingen gezien van hem. Hij legt er veel energie in en zijn balveroveringen waren goed.”

Mats Wieffer heeft inmiddels de overstap naar Engeland gemaakt. “Wij zullen op zoek gaan naar een vervanger, intern of extern. We streven er altijd naar om de selectie beter te maken.”

“Maar ik zag tegen Dordrecht bijvoorbeeld ook een goede Antoni Milambo. Quinten Timber ligt er nog even uit, maar die gaat hopelijk deze week meer en meer trainen”, vervolgt Priske zijn verhaal. De Deen verwacht echter wel dat Feyenoord de transfermarkt opgaat voor een vervanger. ”Als we Wieffer vanuit de huidige selectie kunnen vervangen, zou dat perfect zijn. Maar we moeten ook presteren in de Eredivisie, de beker én de Champions League.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws