Home Laatste Feyenoord Nieuws Lucratief EK voor Feyenoord: Rotterdammers verdienden tot nu toe 1,7 miljoen euro

Lucratief EK voor Feyenoord: Rotterdammers verdienden tot nu toe 1,7 miljoen euro

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Het Nederlands elftal heeft afgelopen weekend de halve finale van het EK in Duitsland bereikt. De goede prestaties van Oranje legt ook Feyenoord geen windeieren. De club uit Rotterdam profiteert financieel vanwege de deelname van Justin Bijlow en Lutsharel Geertruida.

In totaal heeft Feyenoord een bedrag van 1,7 miljoen euro verdiend aan het eindtoernooi. Naast vergoedingen voor Bijlow en Geertruida zijn er ook inkomsten gegenereerd door andere Feyenoord-spelers die deelnamen aan het EK, waaronder David Hancko, Leo Sauer, Gernot Trauner, Ondřej Lingr en Luka Ivanušec.

De totale inkomsten bedragen dus 1,7 miljoen euro en dit bedrag kan nog verder oplopen. Als Nederland erin slaagt om Engeland te verslaan op woensdagavond, zal Feyenoord nog eens 71.000 euro verdienen. Voor elke speler ontvangt de club een dagvergoeding van 8800 euro, zo meldt Job Gulikers.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Michiel 8 juli 2024 - 19:23

Belachelijk bedrag. 40 zou eventueel bespreekbaar zijn vind ik.

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws