Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord versterkt zich met Jeyland Mitchell

Feyenoord versterkt zich met Jeyland Mitchell

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Jeyland Mitchell is een Feyenoorder. De 19-jarige talentvolle verdediger, die overkomt van LD Alajuelense uit zijn thuisland Costa Rica, heeft in De Kuip een contract getekend voor vijf jaar, tot medio 2029.

‘Voor een jonge voetballer uit Costa Rica zoals ik is het natuurlijk een droom dat een indrukwekkende club als Feyenoord me wil hebben,’ vertelt een trotse Mitchell. ‘Het is heel snel gegaan, van Alajuelense naar het nationale team en nu de stap naar Europa. Maar ik ben er nog niet, het begint nu pas. Ik wil bij Feyenoord slagen, de harten van het publiek veroveren en grote wedstrijden spelen in De Kuip. Dus moet ik elke dag opnieuw hongerig zijn en alles willen geven om nog beter te worden als voetballer. Daar heb ik heel veel zin in.’
De in Puerto Limón geboren Mitchell begon zijn voetbalcarrière bij het lokale Limón FC. Via Asociación Deportiva Guanacasteca en Municipal Liberia kwam hij terecht bij LD Alajuelense, een van de voornaamste clubs in de Costa Ricaanse profcompetitie.

Mitchell werd begin dit kalenderjaar voor het eerst opgeroepen voor het nationale elftal van Costa Rica. De fysiek sterke verdediger mocht in februari gelijk zijn debuut maken in de met 2-0 gewonnen oefeninterland tegen El Salvador.

In juni werd hij opgenomen in de definitieve selectie van Costa Rica voor de Copa América, waar hij vervolgens in alledrie de groepswedstrijden als basisspeler actief was.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws