Home Laatste Feyenoord Nieuws Elvis Manu: ‘Ik denk dat deze club voor Wieffer een heel mooi vervolg van zijn carrière is’

Elvis Manu: ‘Ik denk dat deze club voor Wieffer een heel mooi vervolg van zijn carrière is’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Vrijdag werd bekend dat Mats Wieffer de overstap naar Brighton & Hove Albion maakt, waar eerder in 2015 ook Elvis Manu al naartoe ging vanuit Feyenoord. Toen Manu de overstap maakte, speelde Brighton nog in de Championship, het tweede niveau van Engeland.

“Maar ze waren echt ready voor de Premier League”, blikt Manu terug tegenover Rijnmond. “Het was een heel warme club, met vriendelijke mensen die je goed opvangen. Ik denk dat deze club voor Wieffer een heel mooi vervolg van zijn carrière is.”

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws