Home Laatste Feyenoord Nieuws Driessen over keeperskwestie bij Feyenoord: ‘Bijlow is de veel betere keeper’

Driessen over keeperskwestie bij Feyenoord: ‘Bijlow is de veel betere keeper’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Justin Bijlow gaat naar alle waarschijnlijkheid een transfer maken. Timon Wellenreuther staat op het punt zijn contract te verlengen bij de club en heeft aangegeven alleen te willen blijven als hij eerste doelman wordt. Valentijn Driessen voorspelt dat Bijlow een stap zal maken naar de Engelse Premier League.

”Bijlow stond natuurlijk in de belangstelling van Manchester United en Arsenal, maar overal als tweede keeper”, vertelt Driessen in de podcast Kick-off. ”Dat is hij nu wel gewend. Hij is zelfs derde keeper bij het Nederlands Elftal. Ik denk dat hij zich in die rol wel kan schikken, zeker wanneer je naar zo’n grote club kan. Plus dat je daar zoveel wedstrijden hebt dat je altijd wel een aantal wedstrijden aan de bak moet. Sowieso in de FA Cup en vaak ook nog Europees. Als die grote club zich gaat melden, dan is hij weg.”

Driessen erkent de kwaliteiten van Bijlow. ”Bijlow is de veel betere keeper. Wellenreuther heeft het heel goed gedaan afgelopen seizoen, maar doet het normaal alleen goed als hij moet invallen. Nu duurde die invalbeurt heel lang en heeft hij het prima gedaan. Bij Feyenoord denken ze dat hij net zo goed is als Bijlow.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws