Home Laatste Feyenoord Nieuws Done Deal: Feyenoord en Thomas Beelen akkoord over contractverlenging

Done Deal: Feyenoord en Thomas Beelen akkoord over contractverlenging

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord en Thomas Beelen hebben overeenstemming bereikt over een contractverlenging. De veelbelovende centrale verdediger zal zijn verbintenis in De Kuip verlengen, zo meldt 1908. Beelen wist zich het afgelopen seizoen in de kijker te spelen bij clubs als Wolverhampton Wanderers. Met het nieuwe contract lijkt zijn toekomst voorlopig in Rotterdam te liggen.

Beelen kwam vorige zomer over van PEC Zwolle en tekende aanvankelijk tot medio 2027. Zijn sterke optreden in zijn debuutseizoen heeft er echter voor gezorgd dat Feyenoord hem wil belonen met een nieuwe overeenkomst. Dit geeft de club ook een sterke positie in eventuele onderhandelingen met geïnteresseerde clubs die mogelijk de komende weken nog bij Feyenoord aan zullen kloppen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws