Home Laatste Feyenoord Nieuws 480 kaarten beschikbaar voor wedstrijd tegen SL Benfica

480 kaarten beschikbaar voor wedstrijd tegen SL Benfica

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

De kaartverkoop voor de wedstrijd van Feyenoord tegen SL Benfica is gestart. Voor het duel tegen de Portugezen zijn er 480 kaarten beschikbaar voor de supporters in het uitvak. De kaarten kosten dertig euro per stuk en zijn te koop voor alle Feyenoord-supporters.

Er kan een onbeperkt aantal tickets worden gekocht door iedere Feyenoord-supporter, zonder dat zij in het bezit moeten zijn van een uitkaart voor het seizoen 2024-2025. Dit is te lezen op de officiële website van de club. Aanvankelijk was er gecommuniceerd dat er geen kaarten beschikbaar zouden zijn voor de supporters van Feyenoord, maar dit is inmiddels veranderd.

Feyenoord is uitgenodigd door SL Benfica voor de strijd om de Eusebio Cup. Het gaat om een enkele wedstrijd die gespeeld zal worden in Estádio da Luz. De wedstrijd staat gepland voor zondag 28 juli om 20:30 uur Nederlandse tijd. Bij de Portugezen spelen oud-Feyenoorders Orkun Kökçü en Fredrik Aursnes.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws