Home Laatste Feyenoord Nieuws Voetbalpraat over interesse Brighton voor Wieffer: ‘Goede stap, mooie club’

Voetbalpraat over interesse Brighton voor Wieffer: ‘Goede stap, mooie club’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Er wordt gezegd dat Mats Wieffer interesse geniet vanuit de Premier League. Brighton & Hove Albion heeft naar verluidt een bod uitgebracht bij Feyenoord voor de 24-jarige middenvelder, waarbij de club ongeveer 35 miljoen euro wil betalen. De tafelgasten van Voetbalpraat zijn van mening dat het voor de speler zelf een goede stap zou zijn.

“Ik zou het wel een slimme stap vinden”, begint Sjors Blaauw. “Brighton staat erom bekend dat ze doordacht handelen in spelers. Dat ze spelers halen met een plan, en niet gewoon met hagel schieten en maar zien of het iets wordt. Spelers zijn er aanmerkelijk beter geworden, meer waard geworden en international geworden.”

Ook Leo Driessen denkt dat dit voor Wieffer de juiste stap is. “Goede stap, mooie club”, stelt hij. Ondanks interesse van meerdere clubs, lijkt Brighton nu toch de club te zijn die doorpakt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws