Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘PSG wil concurrentie voor zijn en doorpakken met Geertruida’

‘PSG wil concurrentie voor zijn en doorpakken met Geertruida’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Paris Saint Germain heeft Lutsharel Geertruida op de korrel en hoopt snel door te kunnen pakken met de verdediger van Feyenoord. De concurrentie liegt er niet om: Arsenal, Liverpool, Newcastle United en West Ham United tonen ook interesse in de mandekker.

De Franse grootmacht hoopt nog steeds de Engelse concurrentie voor te zijn door snel tot een akkoord te komen met de speler zelf. Het is echter onzeker of dit zal lukken. De Franse journalist Santi Aouna meldde zondag dat Geertruida pas na het EK zijn toekomst wil bepalen. Het is dus de vraag of PSG hem kan overtuigen om eerder een beslissing te nemen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws