Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Priske vandaag aan de slag, kennismaking op 1908 met spelers’

‘Priske vandaag aan de slag, kennismaking op 1908 met spelers’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Brian Priske is begonnen als hoofdtrainer van Feyenoord. Hoewel zijn officiële startdatum pas op 1 juli is, heeft de Deen maandagochtend al kennis gemaakt met diverse spelers op de club. Zij zullen deze week beginnen aan een individueel programma.

Voetbal International meldde verder dat Priske al telefonisch contact heeft gehad met verschillende Feyenoorders die deelnemen aan het EK. Eerder bevestigde Gernot Trauner dit al. 1908 weet te melden dat er maandag in totaal dertien spelers op de club waren, onder wie de nieuwe aanwinst Gijs Smal.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws