Home Laatste Feyenoord Nieuws Geertruida richt zich op EK, verdediger beslist na EK over toekomst

Geertruida richt zich op EK, verdediger beslist na EK over toekomst

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Op dit moment richt Lutsharel Geertruida zich volledig op het EK met het Nederlands Elftal. Na het toernooi zal de verdediger van Feyenoord een beslissing nemen over zijn toekomst. Hij heeft een aanbieding van Paris Saint-Germain ontvangen en zal pas na het EK officieel beslissen over zijn carrière en onderhandelen met geïnteresseerde partijen, aldus de Franse journalist Santi Aouna.

De sportief directeur van PSG, Luis Campos, is erg geïnteresseerd in Geertruida en zou het liefst nu al zaken willen doen, maar moet geduld hebben. Paris Saint-Germain ziet in de Rotterdammer een alternatief voor Achraf Hakimi vanwege zijn veelzijdigheid. Geertruida kan zowel centraal als op de linksbackpositie spelen.

Aouna meldt ook dat PSG en Feyenoord nog niet met elkaar hebben gesproken over een transfer. Er wordt echter verwacht dat een akkoord over de transfersom geen problemen zal opleveren. De Fransen weten wat er nodig is om het contract van Geertruida, dat loopt tot 2025, af te kopen. Zijn marktwaarde wordt geschat op 32 miljoen euro.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws