Home Laatste Feyenoord Nieuws 1908: ‘VfB Stuttgart concreet voor Hendriks’

1908: ‘VfB Stuttgart concreet voor Hendriks’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Volgens 1908 heeft het Duitse VfB Stuttgart interesse in Feyenoorder Ramon Hendriks. Eerder was 1. FC Nürnberg al geïnteresseerd, maar nu hebben de Rotterdammers ook een aanbieding ontvangen van de nummer twee van de Bundesliga van vorig seizoen.

Stuttgart heeft al een tijdje contact met Feyenoord over Hendriks en lijkt nu door te pakken. De club kan Hendriks een meerjarig contract en Champions League-voetbal aanbieden, waardoor het waarschijnlijk is dat Stuttgart de strijd om de verdediger zal winnen.

Bij Feyenoord ligt Hendriks nog vast tot medio 2026.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws