Home Laatste Feyenoord Nieuws Kokcu: ‘Dit EK geeft me de kans om mezelf te laten zien’

Kokcu: ‘Dit EK geeft me de kans om mezelf te laten zien’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Orkun Kökcü kijkt uit naar de kans om zich te herpakken tijdens het EK met Turkije. De voormalige Feyenoord-speler hoopt de kritiek die hij kreeg in Portugal achter zich te laten. Na zijn overstap van Feyenoord naar Benfica, waarvoor 25 miljoen euro werd betaald, verliep zijn eerste seizoen bij de Portugese topclub niet zoals gehoopt.

Ondanks alle commotie ziet hij zijn toekomst wel bij de Portugese grootmacht. “Ik wil volgend jaar nog belangrijker zijn en kampioen worden met Benfica”, zegt Kökcü tegenover L’Equipe. “Dit EK geeft me de kans om mezelf te laten zien en af te rekenen met de kritiek die ik kreeg.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws