Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Ik denk dat het met Geertruida, Schouten en Reijnders beter was gegaan’

‘Ik denk dat het met Geertruida, Schouten en Reijnders beter was gegaan’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Marco van Basten had voor de wedstrijd tegen Frankrijk gekozen voor Geertruida, zo laat hij weten tegenover de NOS. De verdediger van Feyenoord kan tot nu toe nog niet op veel speeltijd rekenen op het EK.

“Je wist dat Mbappe niet speelde en dat Griezmann de beste speler zou zijn,” legt Van Basten uit. “Griezmann was de gevaarlijke speler en die stond op de tien positie achter de spitsen te spelen. Daar had je dan in mijn optiek goed met Geertruida kunnen spelen in de punt naar achteren. Dan had je Griezmann makkelijk kunnen verdedigen.”

Van Basten heeft een duidelijke visie. “Griezmann ging constant over de verdediging heen. Nu was hij heel vaak volledig vrij en dat ging niet goed. Het middenveld vond ik niet sterk acteren moet ik zeggen. Ik denk dat het met Geertruida, Schouten en Reijnders beter was gegaan. Simons was sowieso niet lekker in vorm en dan staat het in ieder geval defensief goed.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws