Home Laatste Feyenoord Nieuws Het spel is op de wagen: ‘Brighton & Hove Albion FC doet openingsbod op Wieffer’

Het spel is op de wagen: ‘Brighton & Hove Albion FC doet openingsbod op Wieffer’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Volgens 1908 heeft Brighton & Hove Albion FC een openingsbod gedaan op Mats Wieffer. De hoogte van het bod is niet bekend, maar de Engelsen weten dat er een miljoenenbedrag nodig is om de middenvelder los te weken uit De Kuip. Wieffer zelf ziet een overstap naar de Premier League zitten.

Naast Brighton & Hove Albion FC volgen ook AC Milan, Atlético Madrid en enkele clubs uit Engeland de middenvelder van Feyenoord. De Engelsen lijken echter door te willen pakken om het tot 2027 lopende contract af te kopen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws