Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘PSG doet Geertruida contractvoorstel’

‘PSG doet Geertruida contractvoorstel’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Lutsharel Geertruida heeft een contractvoorstel van Paris Saint-Germain FC op zak, zo bevestigt L’Équipe. De verdediger van Feyenoord staat op de lijst van potentiële aanwinsten van de Franse topclub, die oorspronkelijk Leny Yoro van Lille OSC als belangrijk doelwit had.

Nu Yoro waarschijnlijk naar Real Madrid zal gaan, heeft PSG ook Milan Skriniar als mogelijke versterking op het oog. Sportief directeur Luís Campos heeft meerdere opties in gedachten voor de vacature in de verdediging.

De interesse in Geertruida werd aan het licht gebracht door journalist Fabrizio Romano en is nu bevestigd door L’Équipe. Trainer Luis Enrique heeft zijn goedkeuring gegeven aan de lijst met potentiële aanwinsten, waar Geertruida ook op staat.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws