Home Laatste Feyenoord Nieuws Vermoedelijke opstelling: Frimpong lijkt basisplaats te krijgen

Vermoedelijke opstelling: Frimpong lijkt basisplaats te krijgen

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Het Nederlands elftal speelt vrijdagavond zijn tweede EK-groepsduel in Duitsland tegen Frankrijk. Bondscoach Ronald Koeman voert waarschijnlijk één wijziging door ten opzichte van de basiself tegen Polen.

Bart Verbruggen blijft eerste doelman en begint onder de lat met Denzel Dumfries, Stefan de Vrij, Virgil van Dijk en Nathan Aké voor zich. Op het middenveld krijgt Joey Veerman, ondanks een mindere wedstrijd tegen Polen, opnieuw een kans. Hij speelt samen met Jerdy Schouten en Tijjani Reijnders, mede door de tegenvallende invalbeurt van Georginio Wijnaldum.

In de voorhoede vervangt Jeremie Frimpong Xavi Simons vanwege zijn goede invalbeurten en verdedigende kwaliteiten. Memphis Depay speelt in de punt en Cody Gakpo op links. Wout Weghorst blijft op de bank ondanks zijn heldenrol.

NEDERLAND: Verbruggen, Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké; Veerman, Schouten, Reijnders; Frimpong, Depay, Gakpo.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws