Home Laatste Feyenoord Nieuws Transferwaarde Ramiz Zerrouki gedaald: ‘Laat verdedigen in de grote ruimte na’

Transferwaarde Ramiz Zerrouki gedaald: ‘Laat verdedigen in de grote ruimte na’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Het eerste jaar van Ramiz Zerrouki bij Feyenoord verliep moeizaam. De middenvelder werd overgenomen van FC Twente, maar kreeg regelmatig kritiek op zijn prestaties, zowel in de Eredivisie als in Europese wedstrijden.

Bij ESPN reageerde Kenneth Perez onlangs op het spel van de middenvelder. “Bij bijna alle momenten laat Zerrouki het verdedigen in de grote ruimte eigenlijk na.” Karim El Ahmadi deelt de mening van zijn collega-analis, maar denkt ook te weten wat de oorzaak is. “Als spelers aan de rechterkant uitkomen en naar binnen spelen, is het voor een nummer zes toch wel moeilijk om zo’n speler op te pakken.”

Volgens Transfermarkt is de waarde van Zerrouki het afgelopen jaar gedaald. In december was de waarde nog 10 miljoen euro, maar een half jaar later is dit gezakt naar 9 miljoen euro. Zerrouki staat nog tot medio 2027 onder contract bij Feyenoord.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws