Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot:’Dit was de mogelijkheid die ik moest nemen’

Slot:’Dit was de mogelijkheid die ik moest nemen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Arne Slot nam onlangs afscheid bij Feyenoord en is nu hoofdtrainer van Liverpool. Onlangs gaf de oefenmeester zijn eerste interview.

“De eerste keer toen ik hoorde dat Liverpool geïnteresseerd in me was, moest ik het tussen mij en mijn vrouw houden. Ik heb altijd gezegd dat het een fantastische club moest zijn waar ik Feyenoord voor zou gaan verlaten. Ik denk dat het een jaar geleden was dat ik ook in de belangstelling stond van een paar Premier League-clubs, maar ik besloot om te verlengen bij Feyenoord met het idee om daar nog twee seizoenen te blijven”, vertelt Slot.

Het liep anders, want de Engelse grootmacht klopte bij hem aan. “Maar nu kwam Liverpool langs en het was geen moeilijke keuze om te maken. Hoewel, zoals ik al zei, ik heel blij was met Feyenoord, de manier waarop ik daar met de fans, met het personeel en met de spelers werkte, maar dit was de mogelijkheid die ik moest nemen”, besluit de oefenmeester.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws