Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot: ‘Ik heb er alle vertrouwen in dat de nieuwe trainer het ook goed zal doen’

Slot: ‘Ik heb er alle vertrouwen in dat de nieuwe trainer het ook goed zal doen’

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Arne Slot kijkt met trots terug op zijn periode bij Feyenoord en is optimistisch over de toekomst van de club. Hij is blij dat hij het tij heeft kunnen keren en ziet een goede prestatiecultuur en een sterk team in Rotterdam. Ondanks interesse vanuit de Premier League koos Slot er een jaar geleden voor om bij Feyenoord te blijven, maar deze zomer besloot hij toch te vertrekken nadat Liverpool zich meldde. De oefenmeester is tevreden met hoe hij Feyenoord heeft achtergelaten.

“Vorig jaar kreeg ik ook de mogelijkheid om naar de Premier League te gaan”, begint Slot. “Ik besloot te blijven omdat het voelde alsof het nog niet klaar was. Toen ik bij Feyenoord begon zat de club in een moeilijke situatie. Er was weinig geld en ze waren net op de vijfde plaats geëindigd. We hebben dat om kunnen draaien.”

“Nu de club twee keer op rij Champions League speelt en ik met Feyenoord kampioen ben geworden, de beker heb gewonnen en er veel waarde op het veld staat, is de situatie totaal anders dan drie jaar terug”, gaat hij verder. “Ik denk dat we kunnen stellen dat ik Feyenoord goed achterlaat. Ik heb er alle vertrouwen in dat de nieuwe trainer het ook goed zal doen, ook omdat hij een club aantreft met een goede prestatiecultuur en een sterk team.”

Reageer op dit artikel

1 reacties

Henk Kuik. 22 juni 2024 - 13:47

Bedankt Arne

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws