Home Laatste Feyenoord Nieuws Record ontkracht geruchten omtrent Ueda

Record ontkracht geruchten omtrent Ueda

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Ayase Ueda is onlangs onderwerp van gesprek geweest in de Portugese media. Sporting Clube de Portugal zou volgens de berichten opnieuw interesse hebben in de spits van Feyenoord. Ueda zou worden toegevoegd als extra spits in de selectie, nadat een transfer van Fotis Ioannidis afketste.

Record laat nu weten dat Sporting CP niet van plan is Ueda over te nemen van de Rotterdammers. De krant bevestigde wel dat de 25-jarige spits in het verleden uitgebreid is gevolgd en dat er eerder pogingen zijn gedaan om Feyenoord af te troeven tijdens zijn periode in België. Desondanks wisten de Rotterdammers uiteindelijk een deal te sluiten met Cercle Brugge.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws