Home Laatste Feyenoord Nieuws Jahanbakhsh langer bij Feyenoord? ‘Dat zal ook afhankelijk zijn van de wensen van nieuwe trainer Brian Priske’

Jahanbakhsh langer bij Feyenoord? ‘Dat zal ook afhankelijk zijn van de wensen van nieuwe trainer Brian Priske’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink,

Alireza Jahanbakhsh’s contract bij Feyenoord loopt deze zomer af, maar het is nog steeds niet zeker of de buitenspeler de club zal verlaten. De Iraniër is al geruime tijd in gesprek met de clubleiding over een mogelijke contractverlenging. Journalist Sander Janssen van Voetbal International licht de situatie uit.

“Dat zal ook afhankelijk zijn van de wensen van nieuwe trainer Brian Priske, de opvolger van Arne Slot”, schrijft Janssen. “Feyenoord nam Jahanbakhsh in 2021 over van Brighton & Hove Albion.”

“In zijn eerste twee seizoenen was de rechtsbuiten zeer belangrijk voor de ploeg van Slot, maar afgelopen jaar was hij vaker niet dan wel verzekerd van een basisplek. Blessures aan zijn hamstring en lies hielpen daar ook niet bij. Voorlopig is het nog niet duidelijk waar de international van Iran komend seizoen speelt”, besluit de journalist.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws