Home Laatste Feyenoord Nieuws Hancko: ‘Ik ben niet verrast dat zo’n grote club als Liverpool hem heeft gehaald’

Hancko: ‘Ik ben niet verrast dat zo’n grote club als Liverpool hem heeft gehaald’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

David Hancko neemt momenteel deel aan het EK voetbal met Slowakije. De verdediger van Feyenoord speelde tegen België een ijzersterke wedstrijd. Tegenover ESPN gaat de mandekker in op de stap van zijn voormalig trainer Arne Slot naar Liverpool.

“Ik ben niet verrast dat zo’n grote club als Liverpool hem heeft gehaald. Hopelijk wordt hij binnen een paar jaar gezien als een van de beste trainers in de wereld. Ik heb het geluk gehad om de afgelopen twee jaar met hem te werken en hij heeft me enorm geholpen in mijn ontwikkeling, ook op tactisch gebied en over het systeem waarin hij wil spelen. Dat heeft mij enorm geholpen.”

Hancko gaat verder. “Hij is een heel goede coach en ik wens hem veel succes. Ik heb het gevoel dat hij het goed gaat doen bij Liverpool, omdat hij nu gaat werken met betere spelers dan bij Feyenoord. Hoewel we twee geweldige seizoenen hebben gehad. Dit is een geweldige stap voor hem en ik ben niet verrast dat zo’n grote club als Liverpool hem heeft gehaald.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws