Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘De wedstrijd tegen Lazio waren we op ons best’

‘De wedstrijd tegen Lazio waren we op ons best’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Onlangs was Calvin Stengs te gast in de Feyenoord ONE-podcast De Klank van. De aanvallende middenvelder werd gevraagd naar zijn meest memorabele wedstrijd en daar hoeft hij niet lang over na te denken.

“Dat is Feyenoord – Lazio. Hoe wij op Champions League-niveau tegen Lazio speelden. Dat de tegenstanders eigenlijk de hele wedstrijd onder druk stonden, we speelden ze eigenlijk weg”, blikt de 25-jarige aanvallende middenvelder terug. “Dat was een soort bewijs dat we het op dit niveau ook konden.”

Stengs gaat verder: “In de Champions League hebben we het wel laten zien, maar we hebben ook laten zien dat we het te makkelijk hebben weggegeven. De wedstrijd tegen Lazio waren we op ons best. Atletico-uit speelden we ook heel goed.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws