Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Dan heb je de theorie dat Lutsharel Geertruida achter Frimpong moet spelen’

‘Dan heb je de theorie dat Lutsharel Geertruida achter Frimpong moet spelen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Guus Hiddink denkt dat Ronald Koeman overweegt om tegen Frankrijk Jeremie Frimpong in de basisopstelling te zetten in plaats van Xavi Simons. Hiddink is van mening dat Simons niet goed gepresteerd heeft tegen Polen.

“Ik denk dat er opties zijn om nog meer te kunnen penetreren aan de rechterkant”, zegt de oud-trainer bij de NOS. “Ik denk dat Koeman en zijn staf daar ook wel sterk over nadenken. Dus ik denk dat de man die de laatste keer een heel sterke indruk maakte, Frimpong, dat daar wel een kans inzit.”

Youri Mulder denkt niet dat zo’n wijziging noodzakelijk is. “Dan heb je de theorie dat Lutsharel Geertruida achter Frimpong moet spelen, want die zou beter bij Frimpong passen.” Volgens de analist is dat geen argument en dat is Hiddink met hem eens. “Dat kan Dumfries ook, die blijft dan iets meer achter en gaat hij er een keer overheen. Anders is hij continu rechtsbuiten.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws