Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Atletico Madrid meldt zich officieel voor Hancko’

‘Atletico Madrid meldt zich officieel voor Hancko’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Atletico Madrid heeft een bod uitgebracht op David Hancko. De Spanjaarden zijn onder de indruk van de centrale verdediger en willen hem graag aan hun selectie toevoegen, zo laat 1908 weten.

De kans dat Hancko daadwerkelijk bij Feyenoord vertrekt, lijkt echter klein. Het eerste bod van twintig miljoen euro werd direct afgewezen door algemeen directeur Dennis te Kloese. Daarnaast zit de mandekker zelf op zijn plek in Rotterdam en lijkt Feyenoord alleen te willen verlaten voor de absolute top.

Na zijn sterke optreden tegen België tijdens het EK, hebben de Spanjaarden haast gekregen om Hancko binnen te halen. Feyenoord hoopt hem echter te behouden voor het nieuwe seizoen, aangezien hij een contract heeft tot 2028. De transferwaarde van de 26-jarige verdediger wordt geschat op 35 miljoen euro en Feyenoord is zeker niet van plan hem zomaar te laten vertrekken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws