Home Laatste Feyenoord Nieuws Kroatië wint niet van Albanië, geen minuten voor Ivanusec

Kroatië wint niet van Albanië, geen minuten voor Ivanusec

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Ook de tweede wedstrijd van Kroatië op het EK eindigde in een teleurstelling, nadat de ploeg al van Spanje verloor in het openingsduel. Op woensdagmiddag wist Albanië in blessuretijd een punt te pakken, dankzij een doelpunt van Klaus Gjasula. Feyenoorder Luka Ivanušec kreeg opnieuw geen speelminuten.

De Kroaten begonnen sterk aan de wedstrijd en wisten enkele gevaarlijke kansen te creëren, maar het was Albanië dat op voorsprong kwam. Na iets meer dan tien minuten wist Qazim Laçi tegen de verhoudingen in een voorzet binnen te koppen. Het lukte Kroatië daarna niet meer om door de Albanese muur heen te breken.

In de tweede helft van de wedstrijd zocht Kroatië veelvuldig de aanval, maar werden er door veel fouten en een laag baltempo nauwelijks grote doelkansen gecreëerd. Pas laat in de wedstrijd wist Andrej Kramarić de gelijkmaker te scoren, waardoor het geloof terugkeerde bij Kroatië.

Enkele minuten later kwam Kroatië op voorsprong door een eigen doelpunt van Klaus Gjasula. De winnende treffer leek lange tijd binnen handbereik voor Kroatië, totdat Albanië in blessuretijd wist te scoren. Gjasula maakte deze keer een doelpunt aan de goede kant en liet het stadion ontploffen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws