Home Laatste Feyenoord Nieuws Hulshoff en Peeters ronden overstap naar Liverpool af

Hulshoff en Peeters ronden overstap naar Liverpool af

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Sipke Hulshoff maakt definitief naar Liverpool FC. De laatste administratieve zaken rondom de transfer van de assistent-trainer van Feyenoord naar de Engelse topclub zijn afgerond. Ook Head of Performance Ruben Peeters heeft de overstap naar Liverpool officieel afgerond.

”Ik wil de supporters bedanken voor de geweldige steun die we als team hebben gekregen de afgelopen jaren”, zegt Hulshoff tegenover Feyenoord Media. ”Feyenoord is een fantastische club en ik wens ze heel veel succes toe komend seizoen – iets dat makkelijk te roepen is maar wat ik uit de grond van mijn hart meen. Ik heb me in Rotterdam ontzettend op mijn plek gevoeld, mede dankzij alle mensen op de werkvloer die ervoor hebben gezorgd dat we als staf ons werk goed konden doen. De herinneringen, zeker aan de mooie prijzen die we met de club hebben gewonnen, blijven voor altijd.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws