Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord heeft Lazio twee opties geboden: Te Kloese stelt zich keihard op in onderhandelingen

Feyenoord heeft Lazio twee opties geboden: Te Kloese stelt zich keihard op in onderhandelingen

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Volgens Gianluca Di Marzio heeft Feyenoord SS Lazio twee opties geboden om de transfer van Calvin Stengs mogelijk te maken. De Romeinen tonen veel interesse in de aanvaller, maar Dennis te Kloese houdt zijn poot stijf.

De eerste optie die Feyenoord voorstelde, was een ruildeal met Lazio. De Rotterdammers wilden Calvin Stengs ruilen voor de Deense aanvaller Gustav Isaksen, die al eerder op de radar stond in Rotterdam-Zuid. Lazio heeft deze ruildeal direct afgewezen omdat ze Isaksen graag willen behouden.

De tweede optie is om een aanzienlijke transfersom te betalen. Feyenoord vraagt minimaal zestien tot zeventien miljoen euro voor Stengs, dat met bonussen zou kunnen oplopen tot twintig miljoen euro. Eerdere biedingen van tien en twaalf miljoen euro werden al verworpen door Te Kloese, maar Lazio lijkt toch door te willen zetten.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Benski 20 juni 2024 - 10:26

Lekker Dennis !!!! We zijn de Aldi niet!

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws