Home Laatste Feyenoord Nieuws Elia verkocht Ajax duidelijke nee: ‘Zodra je bij Feyenoord hebt gespeeld ga je van die club houden’

Elia verkocht Ajax duidelijke nee: ‘Zodra je bij Feyenoord hebt gespeeld ga je van die club houden’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Toen voormalig Ajax-coach Erik ten Hag Eljero Elia vroeg of hij naar Amsterdam wilde komen, weigerde de oud-Feyenoorder resoluut. Hoewel Elia Ten Hag beschouwt als de beste trainer die hij ooit heeft gehad, voerde zijn liefde voor Feyenoord de boventoon.

“Hij zei tegen mij: ‘Ellie, we gaan je halen’, vertelt Elia in de Oranje Kantine. “En tuurlijk wil je als klein jongetje voor Ajax spelen, maar zodra je bij Feyenoord hebt gespeeld, ga je van die club houden. En ze zouden me doodmaken!”, besluit hij lachend.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws