Home Laatste Feyenoord Nieuws Driessen: ‘Wil je het de topclubs nog makkelijker maken?’

Driessen: ‘Wil je het de topclubs nog makkelijker maken?’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Valentijn Driessen uit kritiek op het conceptprogramma van de Eredivisie voor het komende seizoen en vindt het onbegrijpelijk dat de competitie begint met een wedstrijd tussen FC Groningen en NAC Breda, zo laat hij weten in de Kick Off Podcast van De Telegraaf.

“Het lukt de KNVB toch iedere keer weer om een totaal niet aansprekende wedstrijd te plannen als eerste wedstrijd van het seizoen”, begint Driessen. “We hebben al een keer PEC – FC Utrecht gehad of zo. Daar loopt niemand warm voor. Groningen loopt ook niemand warm voor, want dat is gewoon een KKD-wedstrijd waar we naar gaan zitten kijken.”

Volgens Driessen zijn er in de eerste speelronde helemaal geen leuke wedstrijden. “De meest aansprekende is misschien de allerlaatste en dat komt vanwege het debuut van Robin van Persie. Dat is Ajax – sc Heerenveen die is zondagavond. Ajax speelt thuis, Feyenoord speelt thuis, PSV speelt thuis, dan denk ik ook: wil je het de topclubs nog makkelijker maken?”, aldus Driessen.

Driessen is van mening dat er gestart zou moeten worden met een A-wedstrijd. “Gewoon een topwedstrijd, Utrecht – Ajax of zoiets. Begin daarmee. Begin niet met Groningen – NAC, dat zijn twee clubs die uit de eerste divisie komen. Denk je nou echt dat heel Nederland warmloopt voor Groningen – NAC? Dat iedereen voor de televisie gaat zitten? Dat vind ik echt onbegrijpelijk”, besluit Driessen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws