Home Laatste Feyenoord Nieuws Wolverhampton Wanderers wil Thomas Beelen losweken bij Feyenoord

Wolverhampton Wanderers wil Thomas Beelen losweken bij Feyenoord

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Volgens 1908.nl staat Thomas Beelen in de belangstelling van Wolverhampton Wanderers. De Engelse club heeft al contact gelegd met de zaakwaarnemer van de 23-jarige verdediger om een mogelijke transfer te bespreken. Rechtstreeks contact met Feyenoord is er nog niet geweest, maar dit ligt wel in de lijn der verwachting.

De verdediger moet ongeveer twintig miljoen euro kosten, maar Feyenoord hoopt ook nog steeds te verlengen met Beelen. De jongeling kwam afgelopen zomer voor 2,7 miljoen euro over van PEC Zwolle en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot  basisspeler. De Rotterdammers zijn voornemens om zijn tot medio 2027 lopende contract open te breken en te verlengen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws