Home Laatste Feyenoord Nieuws Van Hanegem begrijpt Feyenoord niet: ‘Hij is echt een geweldige speler’

Van Hanegem begrijpt Feyenoord niet: ‘Hij is echt een geweldige speler’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: VoetbalRotterdam

Willem Van Hanegem begrijpt weinig van het feit dat Feyenoord Joshua Zirkzee in het verleden zo makkelijk heeft laten gaan, zo laat hij weten in het programma Business Class.

“Hij is echt een geweldige speler. Dat heb ik al drie of vier jaar geleden gezegd, toen hij bij Bayern München als een snotneus zag spelen. Toen dacht ik ‘shit hey’. Die jongen heeft ook bij Feyenoord gezeten in de jeugd. Daar heb je weer allemaal van die trainers, van die schaapherders. Als je die gozer ziet dan weet je toch dat het een goede speler is? Nee. Ga maar weg, ga maar weg. Nou speelt ie weer op het hoogste niveau, afgelopen seizoen bij Bologna. Afgelopen seizoen verkozen tot de beste jongste speler van Italië. Nou, dan ben je geen koekenbakker.”, besluit ‘De Kromme’.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws