Home Laatste Feyenoord Nieuws Trauner: ‘Ik kijk ernaar uit om hem te leren kennen’

Trauner: ‘Ik kijk ernaar uit om hem te leren kennen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Gernot Trauner speelde gisteren met Oostenrijk tegen Frankrijk. De mandekker van Feyenoord begon op de bank, maar mocht uiteindelijk als invaller toch minuten maken. Vooral de ontmoeting met Kylian Mbappé was bijzonder.

”Hij is natuurlijk van wereldklasse,” vertelt Trauner tegenover Voetbal International. ”Maar eigenlijk geldt dat voor alle spelers van Frankrijk. Als je alleen al kijkt bij welke clubs ze spelen. En niet alleen de basis, ook als je ziet welke spelers ze erin brengen. Ze spelen allemaal voor clubs als Real Madrid of Paris Saint-Germain. Het is de absolute wereldtop en het is mooi om je te mogen meten met dit soort spelers.”

Trauner kijkt ook uit naar de ontmoeting met Brain Priske. ”Ik kende hem niet, maar we hebben al even contact gehad. Ik kijk ernaar uit om hem te leren kennen en in de komende dagen zullen we ook verder contact hebben.” De focus blijft echter wel gewoon op Oostenrijk. Er wacht een belangrijk duel met Polen. ”Die moeten we winnen om zicht te houden op de volgende ronde.”

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws