Home Laatste Feyenoord Nieuws Hancko ijzersterk: ‘Hij ontwikkelt zich zo goed’

Hancko ijzersterk: ‘Hij ontwikkelt zich zo goed’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

David Hancko speelde gisteren voor Slowakije een ijzersterke partij en uiteindelijk werd er met 0-1 gewonnen van België. Oud-Feyenoorder Tim de Cler is dan ook lovend over de mandekker van Feyenoord.

“Ik denk dat David Hancko met die redding op de lijn een hele belangrijke rol heeft gespeeld,” zegt De Cler tegenover ESPN. “Dat, plus het resultaat, maakt dat hij de speler van de dag is. Hij ontwikkelt zich zo goed. Hij is zo stabiel en kan eigenlijk alles. Ik vind hem gewoon allround echt een topverdediger.”

De verdediger van Feyenoord staat bij meerdere clubs bovenaan het lijstje. “Als hij de volgende ronde haalt, en die kans is best groot, wordt zijn marktwaarde ook weer hoger. Er raken dan ook steeds meer clubs geïnteresseerd. En die waren er al.”

Is Hancko klaar voor de volgende stap? “Ik denk dat hij een club net onder de top zes van Europa makkelijk aankan. Dan heb ik het over een club als Atlético Madrid of Liverpool. Dat kan hij zeker aan.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws