Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord kijkt naar vervanger voor Stengs

Feyenoord kijkt naar vervanger voor Stengs

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Volgens 1908 heeft SS Lazio zich nog niet gemeld bij Feyenoord voor Calvin Stengs. De middenvelder wordt in Italiaanse media in verband gebracht met een overstap naar de Serie A. Feyenoord is bezig met het zoeken naar een vervanger voor Stengs.

Volgens 1908 heeft Feyenoord deze week duidelijk gemaakt dat er nog geen interesse van Lazio is voor Stengs. Maar nu lijkt die situatie enigszins te veranderen. Stengs heeft nog een contract tot medio 2027 bij Feyenoord, maar zou volgens berichten nadenken over zijn toekomst na het vertrek van Arne Slot.

Het is onzeker of Stengs bij Feyenoord wil blijven. Hoewel er geen vertrekwens is, mag hij wel vertrekken bij het juiste bod. De interesse van Lazio is bevestigd en de club heeft al contact gezocht via het management van Stengs. Feyenoord zoekt op de achtergrond inmiddels naar een vervanger voor de spelverdeler.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Opadiehard 18 juni 2024 - 17:03

Heb er altijd weer vertrouwen dat Feyenoord weer een prima selectie bij elkaar krijgt.
Hoop wel dat niet teveel sterkhouders vertrekken zoals Hanko/Stengs enz enz.
Maar Feyenoord is echt een club die moet verkopen dan ook weer prima inkopen.

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws