Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord gaat samenwerking met Microsoft aan

Feyenoord gaat samenwerking met Microsoft aan

door Dominique Rademaker
1 reacties

Feyenoord is volgens het Algemeen Dagblad een samenwerking aangegaan met Microsoft. De Rotterdammers zijn daarmee na Real Madrid de tweede club die een deal heeft met het technologiebedrijf.

”Het commerciële, maatschappelijke en technologische partnerschap bevat meerdere elementen,” schrijft het Algemeen Dagblad. ”Zo zal het stimuleren van het vrouwenvoetbal worden nagestreefd. Er komt ook een zogenaamde Dreamspace in Rotterdam om maatschappelijke doelen gezamenlijk voor de stad te ontplooien, waarbij daadkracht van de gemeente hierbij zichtbaar wordt.”

Commercieel directeur Ruud van der Knaap is blij met de samenwerking. ”Het is natuurlijk fantastisch dat we in onze maatschappelijke ambities op kunnen trekken met Microsoft, dat heel veel ervaring heeft op het gebied van technologie en onderwijs. Het goede werk dat we samen met verscheidene welzijnsinstellingen en de Gemeente Rotterdam al jaren doen via onze diverse projecten op Rotterdam-Zuid krijgt hierdoor een extra impuls.”

”Voor ons is het daarnaast bijzonder mooi dat Feyenoord, naast voetbalclubs als Real Madrid, met Microsoft een Official Technology Partnership zal gaan sluiten. Dat biedt ons de mogelijkheid om de club naar het volgende niveau te tillen op het gebied van informatietechnologie en infrastructuur. En we zijn er ook trots op dat Microsoft ons expliciet wil steunen op het gebied van digitale inclusie en de ambities die we hebben bij Feyenoord Vrouwen 1. We verwachten dat we de komende periode samen met Microsoft meer bekend kunnen maken op die vlakken.”

Reageer op dit artikel

1 reacties

Ron 18 juni 2024 - 21:57

En wat levert feyenoord op aan geld

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws