Home Laatste Feyenoord Nieuws David Hancko kan niet meer stuk in Slowakije: ‘Ongelooflijke actie!’

David Hancko kan niet meer stuk in Slowakije: ‘Ongelooflijke actie!’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

David Hancko speelde gisteren een ijzersterke wedstrijd en leverde een uitstekende prestatie door zijn team te redden met een cruciale redding vanaf de doellijn. Het Slowaakse medium Sportovy Cas is lovend over de verdediger van Feyenoord.

“Ongelooflijke actie! Dávid Hancko voorkwam een zeker doelpunt bij het schot van Bakayoko. Hij bewees zijn extra kwaliteit en bracht zijn eigen gezondheid in gevaar met zijn heldendaad. Nadat hij werd geraakt door de knie van Denis Vavro, bleef hij een tijdje op de grond liggen. Het zag er vervelend uit, maar na een behandeling aan zijn hoofd langs de zijlijn keerde hij snel terug.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws