Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Als je gisteren speelt zoals tegen België, staan de clubs voor je in de rij’

‘Als je gisteren speelt zoals tegen België, staan de clubs voor je in de rij’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Valentijn Driessen is vol lof over het spel van David Hancko, zo laat hij weten in de podcast Kick Off van De Telegraaf.

“Hij speelde echt geweldig”, zegt Driessen. “Hij heeft natuurlijk alleen maar lopen verdedigen en dat deed hij goed, maar waar hij kon, liep hij ook naar voren. Dat deed hij ook bij Feyenoord als linksback. Hij is centrale verdediger, maar je gaat echt denken dat hij als linksback nog beter is dan als centrale verdediger.”

“Als je gisteren speelt zoals tegen België, staan de clubs voor je in de rij. Hij moet wel aardig wat kosten, omdat hij natuurlijk een doorlopend contract heeft. Dat is wel een cashcow voor Feyenoord, neem ik aan.”

Toch zag Driessen wel dat de verdediger van Feyenoord moeite had met het 90 minuten lang bijbenen van het tempo en de intensiteit. “Wat ik wel opmerkelijk vond, was dat hij bijna niet meer op zijn benen kon staan. Bij Feyenoord bleef hij maar gaan en merkte je ook in de negentigste minuut niets. Maar de intensiteit op een wedstrijd op een EK is blijkbaar toch hoger, dat je als speler toch een keer door je hoeven gaat.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws