Home Laatste Feyenoord Nieuws Trauner begint op de bank tegen Frankrijk

Trauner begint op de bank tegen Frankrijk

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Gernot Trauner zal niet starten in de openingswedstrijd van Oostenrijk op het EK tegen Frankrijk. De Feyenoord-verdediger zal maandagavond op de bank beginnen. De mandekker is wel opgenomen in de wedstrijdselectie, nadat hij vorige week een training had gemist en twijfelachtig was voor het duel tegen de Fransen.

Oostenrijk en Frankrijk zijn ingedeeld in Groep D. Na één wedstrijd staat Nederland bovenaan in de groep, terwijl Polen onderaan staat. Als de Fransen met twee doelpunten verschil winnen, nemen zij de eerste plaats over, maar het zal geen gemakkelijke taak worden. Onder bondscoach Ralf Rangnick heeft Oostenrijk slechts twee van de laatste zestien interlands verloren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws