Home Laatste Feyenoord Nieuws Liverpool mengt zich in strijd om Mats Wieffer

Liverpool mengt zich in strijd om Mats Wieffer

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Volgens Daily Record wil ook Liverpool zich verzekeren van de diensten van Mats Wieffer.

De middenvelder van Feyenoord kan op veel internationale interesse rekenen. Arne Slot zou hem graag naar Liverpool willen halen en AC Milan toonde al eerdere interesse. Volgens Corriere dello Sport zijn de Italianen al in gesprek met zijn zaakwaarnemer. Eerder werd ook Atletico Madrid genoemd als mogelijke nieuwe club voor de middenvelder.

Wieffer maakte snel naam bij Feyenoord sinds zijn komst in de zomer van 2022. Mocht hij deze transferperiode willen vertrekken, dan heeft Feyenoord-directeur Dennis te Kloese een sterke onderhandelingspositie. De middenvelder heeft nog een contract tot medio 2027 bij de Rotterdamse club.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Jan 17 juni 2024 - 14:31

50 miljoen en geen cent minder

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws