Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Ik denk dat het te maken had met het zeggen van de juiste dingen op het juiste moment’

‘Ik denk dat het te maken had met het zeggen van de juiste dingen op het juiste moment’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Van 2020 tot 2022 speelde Bryan Linssen bij Feyenoord, waar Arne Slot aan het roer stond. De aanvaller was onder de indruk van de oefenmeester, zo laat hij weten in gesprek met Feyenoord Magazine.

“Arne was vanaf de eerste dag heel duidelijk in wat hij wilde met Feyenoord”, blikt Linssen terug. “Het contrast qua speelwijze met het voorgaande seizoen onder Dick Advocaat was best groot, we gingen van redelijk compact en defensief naar meer aanvallend voetbal, met drukzetten over het hele veld.”

“Arne wist, onder meer met behulp van beelden, snel duidelijk te maken wat hij in die zin van ons verwachtte.” Linssen moet vooral denken aan de teammeetings onder Slot. “Hij wist ons daarin echt te raken. Het gebeurde regelmatig dat Jens Toornstra en ik na afloop tegen elkaar zeiden: ‘Dit was goed, hè.'”

“Ik denk dat het te maken had met het zeggen van de juiste dingen op het juiste moment. In die meetings kon Arne enorm veel energie overbrengen op het team. Hij is de beste trainer die ik ooit heb gehad”, zegt Linssen stellig. “Ik hoop vooral dat Arne ook in Engeland zichzelf blijft en, ook als het moeilijk wordt, de passie en het plezier blijft uitstralen zoals hij dat de afgelopen jaren heeft gedaan. Op die manier heeft hij heel veel voetballiefhebbers in Nederland veel plezier gebracht.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws