Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Hij heeft me ook vertrouwen gegeven en wedstrijden laten spelen’

‘Hij heeft me ook vertrouwen gegeven en wedstrijden laten spelen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink,

Eljero Elia heeft een succesvolle carrière gehad met ervaring bij vele grote clubs en onder bekende trainers. Toch blijft hij vooral warme herinneringen koesteren aan zijn tijd bij één van zijn eerste clubs, vertelt hij tegenover Voetbalprimeur.

“Ronald Koeman is wel een super goede coach, maar ik heb gewoon een hoge pet op van Erik ten Hag en Fred Rutten. Dat zijn de eerste coaches die me een kans hebben gegeven, maar Koeman heeft me ook uit de dood opgehaald bij Southampton.”

“Hij heeft me ook vertrouwen gegeven en wedstrijden laten spelen, maar het zijn echt de details. Met beelden zitten na de wedstrijd: ‘Je had het ook zo kunnen doen, je had het ook zo kunnen doen.’ Dat miste ik dan wel bij Koeman en had ik bij Ten Hag dan weer wel. Koeman is meer een people manager. Het is echt een lieve man, zijn vrouw en Erwin ook. Hij houdt de groep goed bij elkaar, ook de wisselspelers”, sluit Elia af.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws