Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Het is geen kopie, maar ze willen de lijn Slot wel volgen’

‘Het is geen kopie, maar ze willen de lijn Slot wel volgen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord presenteerde vorige week Brain Priske als hoofdtrainer. Kees Kwakman is erg benieuwd naar hoe de Deense oefenmeester het gaat doen.

“Het is geen kopie, maar ze willen de lijn Slot wel volgen”, zegt Kwakman bij EK-Praat. “Het heeft maanden geduurd, ze hebben trainers ook echt gescout en bekeken. Feyenoord is inmiddels wel zo aansprekend dat ze voor veel kandidaten interessant zijn.”

Kwakman denkt dat Priske een schot in de roos kan zijn. “Hij spreekt Nederlands, dat is ook een voordeel, en wil aanvallend voetbal spelen. Dat heeft hij de laatste jaren aardig gekoppeld aan resultaten”, aldus Kwakman. “Ik vind het heel interessant.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws